3 съвета при избор на фирми за почистващи услуги

фирми за почистване на офиси в София

Редовното хигиениизиране на помещенията е едно от нещата, за които един себеуважаващ се бизнес е редно да следи стриктно. Поддържането на ред и хигиена е фундамент, който има за цел да подобри излъчването на нашето бизнес помещение, както и да допринесе за общия комфорт на служителите и гостите му, а идеален вариант за това са специализираните фирми за почистващи услуги.

Днес ще ви предложим 3 бързи, но практични съвета за избор на фирми за почистване в София, които ще ви помогнат да постигнете крайна удовлетвореност и да се радвате на чиста и уютна работна среда.

1. Репутацията е важна при избор на фирми за почистващи услуги

Ако ви предстои да избирате фирма за професионално почистване, то със сигурност едно от нещата, за които трябва да се информирате най-напред е репутацията на съответната компания. Пред вас има няколко варианта, които могат лесно да ви предоставят информацията, от която се нуждаете и да гарантират успеха на вашия избор на фирма, която да поддържа вашия офис.

Интернет – използвайте търсачките, за да проверите дали една или друга компания се ползва с добро име. Проучете нейните клиенти, разгледайте препоръките за нейната работа, напишете името на фирмата в Google, за да видите и какво казват другите за нея и нейните услуги. Не забравяйте да проверите и ревютата за услугите на фирмата в Google+ или в онлайн бизнес каталозите.

Приятели и бизнес партньори – за никого не е тайна, че най-успешната реклама е тази от уста на уста. Винаги при избор на почистваща фирма може да се обърнете към приятели, познати, бизнес партньори и прочие хора, за да потърсите тяхната препоръка в тази насока.

2. Цени на предлаганите услуги

Макар и не директен фактор, то един от хитрите подходи при избор на фирма за професионално хигиенизиране е този с цената на нейните услуги. Логично по-ниските цени, провокират и по-ниско качество и обратното. Разбира се може да съществуват и изключения, но е добра практика да избягваме най-високите и най-ниските цени.

В случай че изберем най-високата цена, то може да се окаже, че е имало опция да получим същото качество на далеч по-ниска такава и да инвестираме в подобна услуга ненужно голям финансов ресурс. Обратното, изборът на най-ниска цена също може да се окаже недалновидно решение и да редуцираме значително качеството на услугата. Един от добрите подходи при избор на хигиенизираща компания е да търсим златната среда и да не поемаме излишни рискове.

3. Гаранции за качество

Запознаването с предлаганите възможности на клиентите по отношение качествения контрол и гаранциите от страна на една фирма за такъв тип услуги може да се окаже ключов детайл при избор на компания. Добре е да се консултирате със съответната компания, в случай че имате по-специфични потребности и изисквания в тази насока.

„Силвен 7“ е един от лидерите при нужда от фирми за почистващи услуги в София. Доброто ни име, технологията и качеството на нашите услуги, както и отличните ни цени представят уникален баланс, който клиентите предпочитат, за да са уверени и сигурни в своя избор на почистваща компания.