Нов сайт

снимка на новия сайт

Здравейте, започваме лятото с нов сайт. Надяваме се да ви хареса, ако имате проблеми с новият ни сайт моля не се притеснявайте да се свържете с нас.

Нашата цел е да направим максимално лесен за употреба интернет сайт. Лесен за навигация и бърз достъп до информацията която ви интересува. От менюто в лявата част на сайта можете да откриете всички наши услуги както и да научите повече за почистването и етапите от целия процес.

За по лесна навигация също може да използвате и вертикалното меню точно под нашето лого. Всяка важна страница може да бъде достигната от там. За връзка с нас може да използвате кратката форма за контакти която се намира винаги в дъното на страницата от дясната страна или да използвате страницата контакти за да намерите най подходящия начин за връзка с нас.

На страницата клиенти може да откриете фирми който ни се довериха с поддръжката и ежедневното почистване на техните офиси и магазини. Все още тази страница е в процес на разработване затова моля да ни извините за непълната информация която предлага.

За в бъдеще също ще може да видите и нашата галерия от снимки и завършени обекти

Благодарим ви предварително и успешно сърфиране на нашия сайт