Поддръжка и пране на подови настилки

Пране на подови настилки

В средностатистическото българско домакинство използването на килими и мокети има своите вековни традиции. Наред с широкото си приложение, мокетите и килимите се нуждаят и от постоянна поддръжка. Самото пране на подови настилки е задача, която предполага повече, отколкото често сме очаквали като понякога най-доброто решение за нас е да се обърнем към специализирана фирма за подобен тип услуги.

Самото пране на подови настилки е задача, която предполага повече, отколкото често сме очаквали като понякога най-доброто решение за нас е да се обърнем към специализирана фирма за подобен тип услуги.

Килимите са оставили трайна след в българския бит през последните няколко столетия. Изработени от вълна, лен, памук, че дори и от фина коприна, те са символ на домашния уют, комфорт и атмосфера. Днес голяма част от родните домакинства имат меки подови настилки в своя дом, което предполага и нуждата от тяхното ефективно и качествено почистване.

Както добре ви е известно, килимите са изключително склонни към замърсяване като това е силно неприятен момент за всеки собственик на подобни настилки в искрящи цветове. Без значение откъде идва праха и мръсотията, дали от домашни любимци, палави деца или собствената ни моментна разсеяност, то тя се набива дълбоко в тъканите и помрачава свежите цветове на килима.

Добрата практика при почистване на домове предполага поне веднъж седмично да минаваме килима или мокета с прахосмукачка или с четка с твърд косъм като така, макар да не го почистваме напълно възвръщаме голяма част от неговия поувехнал блясък и красота.

Няколко пъти в годината е добре да посещаваме и фирма за професионално пране на мокети, която да се погрижи да почисти нашият под из основи на 100%, като така той продължи да бъде важна и стойностна част от домашния ни интериор.

Професионалните фирми в областта на пране на мокети разполагат със специализирана техника и различни по своята същност методи, които да гарантират качествено изпиране без риск от увреждане на вашите тъкани.

Там работят опитни и компетентни професионалисти, които за разлика от персонала на една автомивка са постигнали висока специализация на труда и могат да ви предоставят надеждна и бърза услуга за професионално почистване.

Доверете се на фирма „Силвен 7“ ЕООД и върнете свежестта и блясъка в своя дом още днес!