Сухо пране на килими – идеално за офис помещенията

Сухо пране на килими

Съществуват няколко основни технологии за пране на мокети и килими. Сред най-популярните от тях е т.нар. сухо почистване, което използва изключително малко влага и не се налага да чакаме дълго време те да изсъхнат. Освен това т.нар. сухо пране на килими е изключително ефективно и безопасно.

Един от най-лесните и същевременно качествен метод за почистване на подобен тип подови настилки е сухото почистване, посредством екстракция. Метода за сухо пране на килими е удобен и лесен начин да се справим със замърсяванията, създадени дори и върху най-деликатни и фини текстилни материи.

При сухото почистване на подови настилки се избягва навлажняването на килима, което крие риск от изменение на цветовете му. Това е достатъчен фактор, за този вариант да бъде възприеман като изключително надежден и сигурен, когато става дума за пране на килими или дори на тапицирани мебели и матраци.

Самата процедура представлява нанасянето на професионален препарат за почистване, който след кратък период реагира на замърсяванията и ги извлича от тъканите. В последствие веществото се извлича посредством вакуумна машина от самия килим и премахва натрупания прах и мръсотия в него. Ако по килима ви има изключително упорити петна, то те предварително се третират по специален начин, за да се улесни последващата процедура.

Благодарение на все по-популярното сухо пране на килими вие можете изключително бързо не просто да почистите своите подови настилки, а да го направите отново използваем, красив и стилен. Този метод е изключително бърз и не се налага да чакате часове или дни, докато вашия килим изсъхне, а можете почти веднага да го поставите на неговото обичайно място в своя дом или офис.

Сухото пране на килими е приложимо в голяма степен и директно на места, където почистването на този тип тъкани трябва да стане максимално бързо. Такива места са обществени сгради, заведения, офиси и т.н., където е неприложимо местенето им и тяхното съхнене по няколко дни. Сухото пране на килими е един силен коз в ръцете на всяка фирма за професионално почистване в София и страната.

„Силвен 7“ ЕООД е вашият незаменим партньор, който ще сбъдне с лекота тази ваша мечта. Обадете ни се още днес на телефон 0700 17 727 и си гарантирайте стил и чистота в своя офис или дом!