Еко (Био) почистване

sertificate_ISO-9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO-14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS-OHSAS-18001_2007_BG_SILVEN7-thumb

Еко почистването е една от последните тенденции в сферата на почистващите услуги. За всеки от нас е нормално да се запита с какво и защо еко почистването на дома е по-добро, по-ефикасно и за резултатите, който дава този метод. СИЛВЕН 7 е една от фирмите за професионално почистване на домове и офиси, която предлага този иновативен метод.

Честотата на апартамента и офис пространството е един от главните фактори, от които зависи здравето на семейството и хората около нас. Отговорът на всички тези въпроси е много лесен. Еко почистването дава също толкова добри, дълготрайни и гарантирано ефикасни резултати, колкото и останалите методи за почистване, но при него няма вредни химикали!

Еко (Био) почистване от СИЛВЕН 7

Био почистването или Зеленото почистване, както също е известен този метод, използва естествени препарати, постигащи забележителни резултати и гарантирано качество. При Еко почистването липсват вредните химикали и изпарения, които се получават при другите методи на чистене на дома или офиса.

При почистване на апартамент, къща, жилище или офис, те ще придобият същия блясък и приветливост, без да бъдат използвани агресивни препарати. Предимствата на еко препаратите са много и едва ли биха могли да се опишат наведнъж, но ето 3 от най-важните:

  • Еко препаратите се произвеждат от естествени и биоразградими материали
  • Био препаратите могат да се използват като ароматизатори за дома ви, без да има вредния ефект от аерозолните вещества
  • Естествените продукти могат да бъдат използвани редовно за почистване, без да крият риск за семейството, децата и околната среда

Еко (Био) почистване с пара

еко био почистванеЕко (Био) почистването на дома става все по-популярно и се превръща в един от най-предпочитаните методи за поддържане на хигиената в дома или офиса. То предлага неимоверни предимства за клиента, като малка част от тях са липсата на вредни химикали, по-ниската цена и липсата на каквито и да е препарати.

При почистващия метод с пара се използва силата на водата, нагрята на повече от 160 градуса по Целзий, при което се получава “суха пара”. Тя има свойствата да почиства и дезинфекцира всяка повърхност за минути – от меки подови настилки, през прозорци и мека мебел, а също така и всякакъв вид твърди настилки.

„СИЛВЕН 7“ ЕООД е фирма за професионално почистване на домове и офиси. Разгледайте нашия сайт и поръчайте своята почистваща услуга сега на най-добрите цени в София и страната.