Миене на прозорци

sertificate_ISO-9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO-14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS-OHSAS-18001_2007_BG_SILVEN7-thumb

Почистването на прозорци при чистене на апартаменти или къщи е една от най-трудоемките задачи, особено ако се намирате на някой от по-високите етажи. Дограмата и прозорците са едно от местата, което се цапа най-бързо и най-лесно, защото е изложено постоянно на външни фактори, като дъжд, вятър, мръсотия и т.н.

В днешно време е доста често срещана ситуация с много хора да не им остава време да се погрижат за чистотата и почистването на техните прозорци и дограма. СИЛВЕН 7 предлага почистване на прозорци от професионален и доказан екип. С нас вие може да бъдете сигурни, че миенето на прозорци ще бъде лесно и безупречно. Без излишно губене на време и суетене и разбира се гарантирани професионални и дълготрайни резултати.

Професионално почистване на прозорци в дома и офиса

Животът в големия град предоставя както своите привилегии, така и недостатъци. Намирайки се в суетата и забързаното ежедневие на столицата или някои от другите големи градове в България, заедно с многобройните възможности и места за развлечение идват мръсотията, шума и праха, които се натрупват по нашите прозорци и дограма. Всеки от нас, който е опитвал да се погрижи за почистването на прозорците си сам, е напълно наясно колко трудно се постига това и как е почти невъзможно да се постигне дълготраен резултат.

професионално почистване на прозорци

Екипът на СИЛВЕН 7 използва последните технологии и препарати за почистване на прозорци и дограма на ниски и достъпни цени. Независимо дали сте в малък апартамент, голям магазин или офис, в някоя висока бизнес сграда, вие винаги може да се доверите на нас за професионалното и качествено измиване на прозорците ви, с гарантиран дълготраен ефект.

Предимства на работата със СИЛВЕН 7

Услугата се извършва посредством специализирана гама от препарати, които отстраняват замърсявания от силиконови мазилки, лепила, цигарен дим, насекоми, строителни материали(гипс, цимент, боя, латекс, и т.н.), фолио, рекламни стикери и наслоявания от атмосферните условия, и много други.

Препаратите за почистване на стъкла и дограма способстват образуването на антистатичен слой върху третираната повърхност и по този начин се забавя нейното замърсяване. Стъклата стават чисти и блестящи за дълго време, което подобрява цялостната визия на вашия магазин, офис, сграда или друго представително или домашно помещение.

Изберете качествените и гарантирани услуги на СИЛВЕН 7. Ние предлагаме почистване на прозорци, измиване на дограми и стъкла и много други на най-добрите и достъпни цени в София и страната.