Миене на прозорци

sertificate_iso-14001-2007_bgsertificate_iso-9001-2008_bgsertificate_iso-18001-2007_bg

Почистването на прозорци при чистене на апартаменти или къщи е една от най-трудоемките задачи, особено ако се намирате на някой от по-високите етажи. Дограмата и прозорците са едно от местата, което се цапа най-бързо и най-лесно, защото е изложено постоянно на външни фактори, като дъжд, вятър, мръсотия и т.н.

В днешно време е доста често срещана ситуация с много хора да не им остава време да се погрижат за чистотата и почистването на техните прозорци и дограма. Силвен7 предлага почистване на прозорци от професионален и доказан екип. С нас вие може да бъдете сигурни, че миенето на прозорци ще бъде лесно и безупречно. Без излишно губене на време и суетене и разбира се гарантирани професионални и дълготрайни резултати.

Професионално почистване на прозорци в дома и офиса

Животът в големия град предоставя както своите привилегии, така и недостатъци. Намирайки се в суетата и забързаното ежедневие на столицата или някои от другите големи градове в България, заедно с многобройните възможности и места за развлечение идват мръсотията, шума и праха, които се натрупват по нашите прозорци и дограма. Всеки от нас, който е опитвал да се погрижи за почистването на прозорците си сам, е напълно наясно колко трудно се постига това и как е почти невъзможно да се постигне дълготраен резултат.

професионално почистване на прозорци

Екипът на Силвен7 използва последните технологии и препарати за почистване на прозорци и дограма на ниски и достъпни цени. Независимо дали сте в малък апартамент, голям магазин или офис, в някоя висока бизнес сграда, вие винаги може да се доверите на нас за професионалното и качествено измиване на прозорците ви, с гарантиран дълготраен ефект.

Предимства на работата със Силвен7

Услугата се извършва посредством специализирана гама от препарати, които отстраняват замърсявания от силиконови мазилки, лепила, цигарен дим, насекоми, строителни материали(гипс, цимент, боя, латекс, и т.н.), фолио, рекламни стикери и наслоявания от атмосферните условия, и много други.

Препаратите за почистване на стъкла и дограма способстват образуването на антистатичен слой върху третираната повърхност и по този начин се забавя нейното замърсяване. Стъклата стават чисти и блестящи за дълго време, което подобрява цялостната визия на вашия магазин, офис, сграда или друго представително или домашно помещение.

Изберете качествените и гарантирани услуги на Силвен7. Ние предлагаме почистване на прозорци, измиване на дограми и стъкла и много други на най-добрите и достъпни цени в София и страната.