Озеленяване на градини и дворове

sertificate_ISO-9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO-14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS-OHSAS-18001_2007_BG_SILVEN7-thumb

С цел да предостави на клиентите широка и пълна гама услуги, СИЛВЕН 7 ЕООД създаде отдел „ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ЛАНДШАФТ“. Акцент е креативния дизайн и екологичните трендове в оформлението на паркове, градини и открити пространства, а също и интериорното озеленяване.

Ние ви предлагаме професионално озеленяване

професионално озеленяване от СИЛВЕН 7

Стремим се да създадем вълнуваща среда за отдих, като паралелно с това, запазваме спецификата на природните дадености. Проектите, които с радост предоставяме на клиентите, обогатяват съществуващия вече ландшафт. Очакванията на потребителя са твърде важни за нас.

Удовлетворяваме изцяло вкусовете и предпочитанията на онези от вас, които се нуждаят от малка градинка или от мащабен сложен проект. Това, което ни помага в безкомпромисното реализиране на проектите, е отговорността, с която подхождаме във всяко наше начинание и качеството на материалите, машините и оборудването, с които работим.

Ние се съобразяваме с очакванията ви и анализираме вашите идеи .В основата на имиджа ни, заляга проучването и анализирането на възможностите за създаване на вълнуващи и изумителни ландшафти.

Изготвяне на проект за озеленяване на дворове

Етап проектиране включва:

изготвяне на проект за озеленяване от СИЛВЕН 7

 • Предварителна консултация
 • Изготвяне паспортизация на растителността
 • Изготвяне на точното задание
 • Идеен проект
 • Дендрологичен проект
 • Трасировъчен проект
 • Проект за вертикално планиране
 • Проект за поливна система
 • Посадъчна схема
 • Технически и/или работен проект
 • Триизмерно представяне на клиента на част от проекта

Изграждане на зелени площи

Екипът, който ще работи за вас, притежава дългогодишен опит не само в проектирането, но и в качественото извършване на всички външни дейности, пряко свързани с изграждането на подпорни стени, градинска мебел, басейни, барбекю и други. Ние реализираме проектите като неизменна част от заобикалящата ги среда, придържайки се към основната концепция на Вашето строителство и озеленяване.

Поддръжка на затревени площи

След изграждането на каквато и да било дворна площ настъпва една от най-важните части – нейната поддръжка. Дори и най-доброто озеленяване би могло да претърпи провал, в случай че не му бъдат положени необходимите грижи.

Поддържането на зелените площи е важно изискване, към което да се придържате. Ние сме в състояние да ви окажем съдействие за постигане на невероятен ефект.

Изграждане и поддръжка на поливни системи

изграждане на поливни системи от СИЛВЕН 7Автоматизираната поливна система е перфектният начин за гаранция, че вашите магически градини, хотели или паркове ще успеят да съхранят своята свежест дори и през лятото, като премахва изцяло нуждата от ръчно и неефективно поливане и намалява неудобството и причинения дискомфорт чрез експлоатация през нощта.

Искате ли да промените цялостната визия на зеленото пространство (парк, градина или хотел)? Ние имаме страхотно решение за това! Автоматизираните поливни системи успяват да създадат нови и екзотични групи растения. Притежавате невероятната възможност да спестите огромна част от времето си, както и да възвърнете направената инвестиция за вашето озеленяване, благодарение на техните ползи и постижения.

Интериорно озеленяване

интериорно озеленяване от СИЛВЕН 7Интериорното озеленяване е належащо в днешни дни, тъй като контактът ни с природата е сведен до минимум. Ние ще се погрижим за всяка една част от вашите градини.

Отглеждането на екзотичните видове растения не рядко се оказва непосилна задача. Нашите компетенции и богат опит ни служат да достигаме до целта си по-бързо от колкото сте очаквали. Оставете всичко в нашите ръце, за да се наслаждавате на неописуем интериор през цялата година.

Ние предлагаме изграждане на всякакъв тип интериорно озеленяване.

Машини, които използваме при нашата работа

Марки модерна и прoфесионална техника:

 • Husqvarnа
 • Gardenia
 • Mayer
 • Fiskars

Материали

водни ефекти, скални кътове и материалиРазполагаме с пълен асортимент от интериорна, дървесно – храстова и почво – покривна растителност.

Инертни материални от цялата страна.

Растенията и продуктите, които използваме при изграждане и поддръжка имат съответните сертификати за качество, патенти и ISO на стоката.

Ползвайки нашите услуги Вие:

 • Пестите разходи по изпълнение и поддръжка
 • Възнаграждавате се с професионализъм и качество, които ще получите
 • Превръщате вашия дом или офис в приветливо и атрактивно място
Независимо дали сте от София, Пловдив, Варна, Велико Търново или друг град в България, може да се обърнете към нас. Ние ще се погрижим вашата градина да изглежда добре.