Озеленяване на градини и дворове

sertificate_iso-14001-2007_bgsertificate_iso-9001-2008_bgsertificate_iso-18001-2007_bg

Фирма „Силвен 7“ ЕООД създава отдел „Озеленяване и ландшафт“ с единствената цел да предостави на клиентите широка и колоритна гама от ландшафтно архитектурни дейности. Акцентът пада върху креативния дизайн, развитие и разширяване на културния ландшафт и екологични трендове.

Ние ви предлагаме професионално озеленяване

професионално озеленяване от силвен7

Нашият стремеж се изразява в това да създадем вълнуваща среда за отдих, като паралелно с това, запазваме спецификата на природните дадености. Проектите, които с радост предоставяме на клиентите, обогатяват съществуващия вече ландшафт. Очакванията на потребителя са твърде важни за нас и нашия професионализъм.

Ние се стремим да задоволим изцяло вкусовете и предпочитанията на онези от вас, които се нуждаят от малка частна градинка или мащабен сложен процес. Това, което ни спомага в безкомпромисното реализиране на проектите, е качеството на предлаганите стоки и отговорността, с която подхождаме във всяко наше начинание.

Целта ни е да анализираме вашите идеи, съобразно очакванията ви. Именно поради тази причина, в основата на имиджа ни заляга проучването и анализирането на възможностите за създаване на вълнуващи и изумителни ландшафти.

Изготвяне на проект за озеленяване на дворове

Екип от квалифицирани и перфектно обучени специалисти се грижат за дейността „Проектиране“. Те притежават проектантска способност и се занимават с:

изготвяне на проект за озеленяване от силвен7

 • Предварителна консултация
 • Изготвяне паспортизация на растителността
 • Изготвяне на точното задание
 • Идеен проект
 • Дендрологичен проект
 • Трасировъчен проект
 • Проект за вертикално планиране
 • Проект за поливна система
 • Посадъчна схема
 • Технически и/или работен проект
 • Триизмерно представяне на клиента на част от проекта

Фирма за изграждане на зелени площи

Екипът, с който имате възможността да работите, притежава отличен опит в проектирането и качествено извършване на всички външни дейности, пряко свързани с изграждането на подпорни стени, градинска мебел, басейни, барбекю и други.

Ние съумяваме да построяваме тези проекти за вас, не като самостоятелни, а като неизменна част от пейзажното строителство, придържайки се към основната концепция на вашето строителство и озеленяване.

Поддръжка на затревени площи

След изграждането на каквато и да било дворна площ настъпва една от най-важните части – нейната поддръжка. Дори и най-доброто озеленяване би могло да претърпи провал, в случай че не му бъдат положени необходимите грижи.

Поддържането на зелените площи е важно изискване, към което да се придържате. Ние сме в състояние да ви окажем съдействие за постигане на невероятен ефект.

Изграждане и поддръжка на поливни системи

изграждане на поливни системи от силвен7Автоматизираната поливна система е перфектният начин за гаранция, че вашите магически градини, хотели или паркове ще успеят да съхранят своята свежест дори и през лятото, като премахва изцяло нуждата от ръчно и неефективно поливане и намалява неудобството и причинения дискомфорт чрез експлоатация през нощта.

Искате ли да промените цялостната визия на зеленото пространство (парк, градина или хотел)? Ние имаме страхотно решение за това! Автоматизираните поливни системи успяват да създадат нови и екзотични групи растения. Притежавате невероятната възможност да спестите огромна част от времето си, както и да възвърнете направената инвестиция за вашето озеленяване, благодарение на техните ползи и постижения.

Интериорно озеленяване

интериорно озеленяване от силвенИнтериорното озеленяване е належащо в днешни дни, тъй като контактът ни с природата е сведен до минимум. Ние ще се погрижим за всяка една част от вашите градини.

Отглеждането на екзотичните видове растения не рядко се оказва непосилна задача. Нашите компетенции и богат опит ни служат да достигаме до целта си по-бързо от колкото сте очаквали. Оставете всичко в нашите ръце, за да се наслаждавате на неописуем интериор през цялата година.

Ние предлагаме изграждане на всякакъв тип интериорно озеленяване.

Машини, които използваме при нашата работа

Марки модерна и прoфесионална техника:

 • Husqvarnа
 • Gardenia
 • Mayer
 • Fiskars

Материали

водни ефекти, скални кътове и материалиРазполагаме с пълен асортимент от интериорна, дървесно – храстова и почво – покривна растителност.

Инертни материални от цялата страна.

Растенията и продуктите, които използваме при изграждане и поддръжка имат съответните сертификати за качество, патенти и ISO на стоката.

Ползвайки нашите услуги Вие:

 • Пестите разходи по изпълнение и поддръжка
 • Възнаграждавате се с професионализъм и качество, които ще получите
 • Превръщате вашия дом или офис в приветливо и атрактивно място
Независимо дали сте от София, Пловдив, Варна, Велико Търново или друг град в България, може да се обърнете към нас. Ние ще се погрижим вашата градина да изглежда добре.