Почистване на меки подови настилки

sertificate_ISO-9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO-14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS-OHSAS-18001_2007_BG_SILVEN7-thumb

Всеки има в къщата си меки подови настилки. Това са всички мокети, килими, черги и други текстилни тъкани и нетъкани подови изделия. Редовното им почистване е трудоемка и сложна задача, особено за хората с натоварено ежедневие, но също така е задача, която се налага, защото меките подови настилки винаги действат като магнит за замърсители, включително домашен прах, уличен прах, кал и всякакъв друг вид мръсотия внесена от вън.

Защо трябва редовно да се чистят меките подови настилки?

Меките подови настилки се срещат във всеки дом и са едни от най-предпочитаните видове настилки, защото внасят уют и комфорт в жилището и стаята. Те придават топлина и допълват перфектно интериора на апартамента, но техния недостатък е, че много лесно и бързо се замърсяват и се чистят по-трудно – една прахосмукачка не винаги е достатъчна. Затова ние от СИЛВЕН 7 предлагаме професионално почистване на меките подови настилки във вашия дом. За целта използваме професионални машини и специални препарати , които не вредят на Вашето здраве, като подбираме вида им според материала на подовата настилка и степента на замърсяване.

почистване на меки подови настилки

Почистването на меки подови настилки не е сезонна и може да се извършва през цялата година.

Почистването се извършва на етапи, които зависят от вида на подовата настилка. Почистването на меки подови настилки не само поддържа добрия им външен вид но и удължава живота им.

Изберете качеството при почистването на подовите си настилки

СИЛВЕН 7 е фирма с доказан дългогодишен опит и гаранция при работата си. Ние предлагаме почистване на всякакъв тип мокети, килими, черги и други меки подови настилки.

При пране на мокети, килими, велтер и други меки подови настилки се прилагат най-различни и комплексни методи и техники за професионално почистване. Добрата подготовка, нужното специализирано оборудване и високият професионализъм и отговорност се оказват решаващи, когато предстои подобно предизвикателство.

Изберете качественото обслужване и професионални услуги на СИЛВЕН 7. Ние ще се погрижим за вас и вашите нужди.