Екстракторно пране

sertificate_ISO-9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO-14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS-OHSAS-18001_2007_BG_SILVEN7-thumb

Меките подови настилки са едни от най-срещаните видове настилки във всеки дом. Това са всички видове текстилни настилки, като килими, мокети, черги и т.н. Те допринасят за свежестта и уюта в интериора на дома или офиса. Техният недостатък обаче е, че са като магнит за прах и мръсотия. По меките настилки се натрупва и задържа най-много домашен прах, уличен прах, бактерии, алергени и мръсотия. Редовното им почистване е от изключителна важност и трябва да се извършва редовно. Но понякога пускането на една прахосмукачка не е достатъчно. Ние от СИЛВЕН 7 се занимаваме с професионалното почистване и пране на меки настилки.

Екстракторно пране на меки настилки от СИЛВЕН 7

Има много методи за пране на меки настилки. Едни от най-популярните такива са сухото и мокрото пране, при които се използват специални машини и препарати, преахващи мръсотията от тях. Съществува обаче още един метод наречен екстракторно пране на меки настилки.

екстракторно пране на меки настилкиЗа т.нар. екстракторно пране на мокети, килими и меки подови настилки се използва специална водосмукачна машина, към която е прикрепен резервоар със специализиран препарат за екстракторно пране. Препаратът се впръсква със специален накрайник в тъканта и след това се обира със същата машина.

Този метод за пране не е ефективен за меки настилки с интензивен трафик. Една от важните препоръки тук е, че когато има наличие на тежки петна по настилката те е по-добре да не се третират с препарат от клиента, защото се получават фиксирани петна, които ясно си личат и в последствие премахването им може да се окаже невъзможно.

Професионално екстракторно пране на меки настилки

СИЛВЕН 7 е фирма, доказала се на пазара на професионалните почистващи услуги. Нашият екип от професионалисти предлага качествени услуги на добри цени.

Ние държим на качеството, удоволетвореността на клиента и най-вече на доброто си име и репутация. При нужда от професионално пране на меки настилки обърнете се към нас.

СИЛВЕН 7 предлага и използва последните технологии и най-добрите препарати за поддържане на трайна хигиена.