Мокро пране

sertificate_iso-14001-2007_bgsertificate_iso-9001-2008_bgsertificate_iso-18001-2007_bg

Всеки един от нас ще се съгласи, че инвестицията в добър и красив килим е една от най-скъпите, когато обзавеждаме нашият апартамент или офис. Същевременно килимите и другите меки настилки са главна част от интериора и не можем да минем без тях. Но с тази скъпа инвестиция идва и проблема с тяхната поддръжка и запазването на блясъка и чистотата им. Меките настилки са местата където се натрупва най-много прах, алергени и бактерии. От изключителна важност е да се погрижим за редовното им почистване и пране, за да можем да осигурим комфорт и здраве на нас, нашето семейство и хората обитаващи помещенията, където се намират тези меки настилки.

Мокро пране на меки настилки от Силвен7

За този тип пране на меки настилки, каквито са именно килимите и мокетите се използва сложна роторна машина с диск с прикачени към него четки, технология, която е проектирана специално за пране на този тип подови настилки.

Още един съществен момент при почистването на меки настилки е и препаратът, който използваме. Функциите, които той изпълнява посредством своята активна пяна са:

  • Извлича на повърхността на настилките натрупаните замърсявания;
  • Унищожава вредните акари, алергени и бактерии;
  • Запазва в перфектно състояние цветовете на тъканите.

мокро пране на меки настилкиСъс специализирана водосмукачна машина се изсмукват замърсяванията и се оставя настилката малко по-влажна и с приятен свеж аромат. Ако вашите меки настилки са силно замърсени с различни допълнителни неща като петна и дъвки, то те се третират с професионален спрей, който с лекота се справя дори с подобни задачи, за да гарантира перфектното състояние на вашите настилки.

Модерно изпиране на меките настилки от Силвен7

Дори само незначителното замърсяване от козината на нашето куче или котка, може да направи меките настилки да изглеждат мръсни и да отнеме блясъка им. В офиса и на работното място, килимите и мокетите се износват невероятно бързо от трафика на вашите служители и клиенти, което може много бързо да доведе до избледняване на цветовете и загуба на добрия вид.

Ние от Силвен7 предлагаме да използвате професионалното мокро пране на меки настилки. Този метод ще премахне този проблем и няма да струва цяло състояние. Нашите услуги са изключително ефикасни и са с достъпни цени за всеки клиент.

Доверете се на професионализма, качеството, доказания опит и личното отношение, което предлага екипа на Силвен7.