Мокро пране

sertificate_ISO-9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO-14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS-OHSAS-18001_2007_BG_SILVEN7-thumb

Всеки един от нас ще се съгласи, че инвестицията в добър и красив килим е една от най-скъпите, когато обзавеждаме нашият апартамент или офис. Същевременно килимите и другите меки настилки са главна част от интериора и не можем да минем без тях. Но с тази скъпа инвестиция идва и проблема с тяхната поддръжка и запазването на блясъка и чистотата им. Меките настилки са местата където се натрупва най-много прах, алергени и бактерии. От изключителна важност е да се погрижим за редовното им почистване и пране, за да можем да осигурим комфорт и здраве на нас, нашето семейство и хората обитаващи помещенията, където се намират тези меки настилки.

Мокро пране на меки настилки от СИЛВЕН 7

За този тип пране на меки настилки, каквито са именно килимите и мокетите се използва сложна роторна машина с диск с прикачени към него четки, технология, която е проектирана специално за пране на този тип подови настилки.

Още един съществен момент при почистването на меки настилки е и препаратът, който използваме. Функциите, които той изпълнява посредством своята активна пяна са:

  • Извлича на повърхността на настилките натрупаните замърсявания;
  • Унищожава вредните акари, алергени и бактерии;
  • Запазва в перфектно състояние цветовете на тъканите.

мокро пране на меки настилкиСъс специализирана водосмукачна машина се изсмукват замърсяванията и се оставя настилката малко по-влажна и с приятен свеж аромат. Ако вашите меки настилки са силно замърсени с различни допълнителни неща като петна и дъвки, то те се третират с професионален спрей, който с лекота се справя дори с подобни задачи, за да гарантира перфектното състояние на вашите настилки.

Модерно изпиране на меките настилки от СИЛВЕН 7

Дори само незначителното замърсяване от козината на нашето куче или котка, може да направи меките настилки да изглеждат мръсни и да отнеме блясъка им. В офиса и на работното място, килимите и мокетите се износват невероятно бързо от трафика на вашите служители и клиенти, което може много бързо да доведе до избледняване на цветовете и загуба на добрия вид.

Ние от СИЛВЕН 7 предлагаме да използвате професионалното мокро пране на меки настилки. Този метод ще премахне този проблем и няма да струва цяло състояние. Нашите услуги са изключително ефикасни и са с достъпни цени за всеки клиент.

Доверете се на професионализма, качеството, доказания опит и личното отношение, което предлага екипа на СИЛВЕН 7.