Пране на килими

sertificate_ISO-9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO-14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS-OHSAS-18001_2007_BG_SILVEN7-thumb

Пране на килими е услуга, която предоставяме по-често за частни клиенти, но понякога бизнесът също има интерес към нея.

Килимите се срещат навсякъде в нашето ежедневие и неизме. Всеки има поне един в дома си, офиса, работното място или някое специализирано помещение. Поддържането им чисти обаче се оказва една трудоемка задача. Това е от изключителна важност, защото по тях се задържа много мръсотия и микроби, които причиняват алергии, а също така се натрупва много прахоляк.

Професионална помощ при пране на килими

Килимите са едни от най-често срещаните и предпочитани настилки за пода на вашия дом или офис. Те придават визия и уют на помещението, а също така са невероятно допълнение, подходящо за всеки вид интериор.Точно затова трябва да се обърне и специално внимание за тяхната поддръжка. Прането на килимите е задължителен и нужен фактор, който трябва да се извършва от професионалисти.

Изпирането се извършва на етапи, които зависят от вида на килима и неговата материя. Професионалното пране на килими, удължава живота и запазва блясъка и цялостта им за дълго време.

Изгодни цени – топ качество

Пране на килими в София

Екипът на СИЛВЕН 7 сме се доказали с дългогодишен труд и опит. Нашите клиенти винаги са оставали доволни и са ни препоръчвали. Ние сме заслужили това, не само заради професионализма и уменията си, но и заради качественото обслужване и лично отношение към всеки един клиент, потърсил услугите ни.

СИЛВЕН 7 използваме най-качествените и добри препарати за пране на килими на пазара в София. Това ни помага по-бързо, по-лесно и по-качествено да се погрижим за чистотата и блясъка на вашия килим. Посредством активната пияна и методите ни на работа, ние бързо можем да:

  • Извлечем на повърхността на настилките натрупаните замърсявания;
  • Унищожим вредните акари, алергени и бактерии;
  • Запазим в перфектно състояние цветовете на тъканите.

Със специализирана водосмукачна машина се изсмукват замърсяванията и се оставя настилката малко по-влажна и с приятен свеж аромат. Ако вашите килими или мокети са силно замърсени с различни допълнителни неща като петна и дъвки, то те се третират с професионален спрей, който с лекота се справя дори с подобни задачи, за да гарантира перфектното състояние на вашите настилки.

Доверете се на СИЛВЕН 7 ЕООД София при нужда от професионална грижа и пране на килими на топ цени, за да се насладите на чистотата и комфорта, които заслужавате.