Пране на мокети

sertificate_ISO-9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO-14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS-OHSAS-18001_2007_BG_SILVEN7-thumb

Имате ли нужда от пране на мокети и меки подови настилки? Търсите фирмата с най-добра цена, но и ефективно решение за машинно почистване със специализирани препарати за мокетите във вашия дом или офис? Фирма „СИЛВЕН 7“ ЕООД е един от лидерите в София при нужда от подобен тип професионални услуги!

Въпреки добрия си външен вид и невероятното допълнение към интериора, мокетите са като попивателна гъба за мръсотия и бактерии. Без правилната поддръжка те могат да попият много прах, косми, мръсни петна и т.н. Също, неправилното поддържане може да увреди Вашия мокет. В някои случаи се налага професионална намеса при отстраняването на петна и мръсотия по вашите постелки.

Машинно изпиране и изчистване на мокети

изпиране и почистване на мокетиПри пране на мокети, килими, велтер и други меки подови настилки се прилагат най-различни и комплексни методи и техники за почистване. Добрата подготовка, нужното специализирано оборудване и високият професионализъм и отговорност се оказват решаващи, когато предстои подобно предизвикателство.

При машинно пране на мокети, килими и меки подови настилки се използва сложна роторна машина с диск и с прикачени към него четки, технология, която е проектирана специално за пране на този тип подови настилки и използваща специални препарати за почистване.

Важен момент при изпирането на меки настилки е и препаратът, който използваме. Функциите, които той изпълнява посредством своята активна пяна са:

  • Извлича на повърхността на настилките натрупаните замърсявания;
  • Унищожава вредните акари, алергени и бактерии;
  • Запазва в перфектно състояние цветовете на тъканите;
Със специализирана водосмукачна машина се изсмукват замърсяванията и се оставя настилката малко по-влажна и с приятен свеж аромат. Ако вашите мокети са силно замърсени с различни допълнителни неща като петна и дъвки, то те се третират с професионален спрей, който с лекота се справя дори с подобни задачи, за да гарантира перфектното състояние на вашите настилки.

Защо да ни се доверите при пране на мокети

СИЛВЕН 7 е професионална фирма, доказана на пазара. Нашите клиенти винаги остават доволни от услугите, които сме им предложили, включващи почистване на меки подови настилки.

Избирайки професионализма и надеждността, предлагани от СИЛВЕН 7, Вие инвестирате вашите средства не просто в една качествена услуга, но и в личното отношение към всеки клиент.