Сухо пране

sertificate_ISO-9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO-14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS-OHSAS-18001_2007_BG_SILVEN7-thumb

Меките подови настилки се срещат навсякъде – в нашите домове и офиси. Това са всички настилки от типа на килими, мокети, черги и подобни текстилни настилки. Редовното им пране е задължително, защото по тях се натрупват много и различни бактерии, алергени, прах и мръсотия. Обикновеното прахосмукиране не е достатъчно. През определен период от време всички меки настилки трябва да бъдат изпирани.

Сухо пране на меки подови настилки

Меките подови настилки се срещат във всеки дом. Те предоставят уют и комфорт и са перфектно допълнение към всеки интериор. Техният недостатък обаче е това, че много бързо и лесно се замърсяват и задържат прах и бактерии. Редовното им пране е абсолютно задължително. Ние от СИЛВЕН 7 препоръчваме професионалното пране на всички меки подови настилки.

сухо пране на меки настилки

Сухото пране на меки настилки е един от методите, които ние предлагаме. Този тип техника за почистване на меки настилки се реализира с помощта на генератор за суха активна пяна, която се втрива в тъканта чрез роторна машина с четков диск и се събира със специална прахосмукачка. След почистване посредством този метод настилката остава напълно суха.

Т.нар. сухо пране на меки настилки се прилага в случаите, когато настилката има нужда от поддържащо пране. Този подход не е подходящ за основно изпиране на меки подови настилки. Мокрият метод за изпиране е по-подходящ за целта и прониква на по-голяма дълбочина в случаите, когато правим основно, а не поддържащо почистване на килими и мокети.

СИЛВЕН 7 ще се погрижи за изпирането на вашите меки настилки

Ние от СИЛВЕН 7 използваме най-новите машини и технологии, а също така и най-добрите и качествени препарати за почистването на вашите килими и мокети. Дългогодишният опит, множеството доволни клиенти и качеството на работа са ни осигурили репутация и добро име в нашия бранш.

Сухото пране на меки настилки е една от многото комплекни техники и методи, които предлагаме на нашите бъдещи и настоящи клиенти.

Изберете качественото обслужване и професионални услуги на СИЛВЕН 7. Ние ще се погрижим за вас и вашите нужди.