Почистване на щори

sertificate_ISO-9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO-14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS-OHSAS-18001_2007_BG_SILVEN7-thumb

Щорите са едно от местата в дома и офиса, където най-лесно и бързо се натрупва и наслоява прах и мръсотия. Почистването на щорите е важна част от основното почистване на къщата и дома, без значение дали са алуминиеви, хартиени, ПВЦ или дървени, екипът на СИЛВЕН 7 може да се справи и да почисти всички видове. Най-често щорите са монтирани над радиатори или в близост, което ги прави още по-лесно замърсими и ускорява наслояването и натрупването на бактерии, прах, алергени и мръсотия по тях. Важно е поне веднъж годишно те да бъдат почиствани основно.

Защо да изберем СИЛВЕН 7 за почистване на щори?

С помощта на специализирани препарати, екипът на СИЛВЕН 7 отстранява замърсявания от цигарен дим, насекоми, прах и др. Препаратите способстват образуването на антистатичен слой върху третираната повърхност и по този начин се забавя нейното замърсяване.Измиване на фасади(окачени вентилируеми тип еталбонд, сайдинг, термопанели, керамични плочи, каменни облицовки и др.) силози, тръбопроводи и др.

ИЗМИВАНЕ С ПАРОСТРУЙКА – измиването се извършва с пароструйка под високо налягане(250 bar) и двукомпонентни детергенти, които се нанасят върху фасадата. Нагрятата до 150? вода, под формата на пара спомага за дълбочинното премахване на замърсителите.

ИЗМИВАНЕ С ВОДОСТРУЙКА – измиването се извършва с водоструйка под високо налягане(250 bar) и двукомпонентни детергенти, които се нанасят върху фасадата. При този вид измиване се отстраняват само замърсяванията от повърхността.

Препоръчваме Ви след съответният вид измиване фасадите с естествена облицовка или керамични плочи да се защитят в дълбочина чрез импрегнация.

Професионалното почистване и нашият опит с щори

почистване на щориВътрешните щори са един от главните елементи, а също така и един от най-функционалните в интериора на вашия дом или офис. те изпълняват множество функции, като например спирането на горещите слънчеви лъчи, предпазването на дамаската на меката мебел от директната слънчева светлина и осигуряването на защита и уединение от любопитните погледни на съседите. Това са само част от причините почистването на щорите да е от такава важност.

Професионалният екип на СИЛВЕН 7 има богат опит с почистването на щори и тяхната поддръжка. Независимо какъв тип щори имате във вашия дом или офис – хоризонтални или вертикални, а също така и материала им, от който са направени – ПВЦ, текстил, дърво или алуминий, ние ще се справим.

Изберете СИЛВЕН 7 за почистването на вашите щори. Ние гарантираме бързина, професионализъм, качество и дълготрайни резултати.