Почистване на твърди подови настилки

sertificate_ISO-9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO-14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS-OHSAS-18001_2007_BG_SILVEN7-thumb

Професионалното почистване на твърди настилки е препоръчително, а понякога и авсолютно задължително. Поради различните видове замърсявания, обичайните битови наслоявания на мръсотия, захабяване на настилката или износване поради голям поток от хора, трябва да изберете професионална фирма, която ще се погрижи за вашия под, като го третира със специални машини и препарати от най-високо качество.

Почистване на твърди настилки от професионалист

Редовното почистване и грижа за твърдите настилки е от изключително значение, особено за големите сгради, където постоянно има голям поток от хора. Там мръсотията се натрупва бързо и неизбежно. Това прави почистването на твърдите настилки от изключителна важност. Дори само 2 или 3 отлагания могат да окажат изключително влияние върху повърхността, като и навредят и съкратят живота ѝ. А когато става въпрос за собственото ни жилище или за офиса, в който работим, отговорността за поддръжката на перфектния под категорично се покачва. От друга страна обаче, регулярното почистване с подръчни материали като мопове, метли и мокри парцали, накиснати в универсални препарати не винаги е достатъчно.

почистване на твърди подови настилкиТвърдите настилки се замърсяват бързо, лесно и трайно от множеството работници и клиенти, които постоянно се движат из сградата. Затова ние от СИЛВЕН 7 препоръчваме да използвате професионално почистване на твърди настилки минимум 4 пъти в годината. Един от най-ефикасните и добри варианти, който може да изберете е машинното измиване и почистване на твърди настилки.

Машинно почистване на твърди настилки

То се изпълнява със специална машина, окомплектована с различни по-твърдост и предназначение абразивни падове и четки. С помощта на специални професионални препарати, машината разтваря замърсяванията, които се обират с водосмучка. Различните видове настилки, имат специфични замърсявания и трудности при отстраняването им.

Ние от СИЛВЕН 7 предлагаме различни решения за тяхното почистване, както и специални обработки на подовите повърхности, за да улесним поддръжката им. Целта на всяко основно почистване е премахване на замърсяванията в дълбочина и оставяне на чиста и приветлива повърхност.

Свържете се с професионалния екип на СИЛВЕН 7, за да получите професионално, надеждно и гарантирано почистване на твърди настилки за вашия офис, апартамент или сграда.