Пране на матраци

sertificate_ISO-9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO-14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS-OHSAS-18001_2007_BG_SILVEN7-thumb

Добрите и качествени матраци са една от най-скъпите инвестиции в нашия дом. Те също така са от голяма важност, защото допринасят за нашия ползотворен и здравословен сън. Матраците обаче могат да бъдат и място за натрупване на прахоляк, бактерии и алергени. Въпреки, че са застлани с чаршафи, те имат нужда от редовно почистване и пране от професионалисти. Прането на матраци ги почиства от петна, премахва натрупания прах и бактерии, а също така удължава експлоатационния им живот.

Професионално пране на матраци

Ние можем да изперем вашите матрациПочистването и прането на матраци е сложен процес, които трябва да се извърши от професионалист. Първо той се прахосмукира и обезкосмява с професионална прахосмукачка. След това се впръсква специален ароматизиращ препарат, който се оставя да подейства около 2-3 минути. Следва вакум екстракция с непосредствено изплакване. Това осигурява безупречното изпиране на холовата гарнитура или дивана.

След всичко това, матрака остава леко влажен, затова е необходимо да се остави около 4 часа, за да изсъхне напълно. За професионалният екип на СИЛВЕН 7 не е никакъв проблем да се премахнат петна от урина, косми, храна, тютюн, органични миризми и други. Използваме най-добрите и качествени препарати, които съдържат ензими, способни да убият и премахнат всякакви бактерии и алергени.

СИЛВЕН 7 – професионални почистващи услуги на ниски цени

Ние от СИЛВЕН 7 можем да осигурим висок стандарт за почистване и пране на матраци и да сме сигурни, че сме достигнали и почистили всяка една гънка, процеп и вдлъбнатина, до която може да достигне някакъв вид мръсотия или бактерия.

Ние работим с най-модерната техника и най-добрите методи и най-качествените препарати, които се предлагат на пазара у нас и в чужбина. Екипът на СИЛВЕН 7 може да извърши бързо и качествено.

При нужда от пране на матраци или друг вид мека мебел, доверете се на професионалните услуги на СИЛВЕН 7. Ние сме доказан лидер на пазара за професионално почистване на домове и офиси и пране на матраци, подови настилки и мека мебел.