Пране на мека мебел

sertificate_ISO-9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO-14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS-OHSAS-18001_2007_BG_SILVEN7-thumb

Меката мебел е нещо, което се среща в абсолютно всеки дом, офис и бизнес сграда. Това са всички дивани, фотьойли, табуретки, канапета и подобни. Меката мебел предлага комфорт, удобство и уют за всички, независимо дали се намира в нашия дом или офис.

Всеки от нас обича да се изтегне на дивана или да седне в някой мек и удобен фотьойл или кресло. Удоволствието от това обаче много често се губи, когато забележим мръсотия или петна по дамаската на меката мебел в нашия дом или офис. Редовното почистване и пране на меката мебел, като част от процеса по почистване на къщи и апартаменти е от изключителна важност и е абсолютно задължително. СИЛВЕН 7 предлагаме професионално почистване и пране на всякакъв вид мека мебел.

Пране на мека мебел от СИЛВЕН 7

Меката мебел е неотлъчна част от вашия дом. Тя придава блясък, качество и удобство на апартамента или къщата ви. Меката мебел е задължителна част и във всеки модерен офис, чакалня и бизнес сграда. Разположението, цвета и формата на фотьойлите, табуретките и канапето у вас са отличителния белег на вашето жилище. Могат даже да бъдат сравнени с отпечатъците на пръстите ви – те са уникални!

пране на мека мебел

Погрижете се тази толкова важна част от дома ви да е винаги чиста, с живи цветове и свеж аромат. Доверявайки се на професионализма и услугите на СИЛВЕН 7, вие ще останете очаровани от това как може да изчистим и изперем вашата мека мебел, като същевременно и възвърнем блясъка, мириса и усещането за ново.

Професионално почистване на дивани, канапета и друга мека мебел

Добра практика е прането на меката мебел един път в годината. Това ви гарантира удължаване на експлоатационния им живот и създава повече уют в жилището както на вас, така и на цялото ви семейство.

Самия процес на изпиране се различава значително според материята, от която е направена тапицерията на меката мебел. За текстил например, се използват специални четки, щадящи повърхността, направени от естествен косъм. С екстрактор се полага почистващия препарат, който в последствие се изсмуква заедно с цялата влага от водосмучка.

При наличие на по-упорити петна, които не са отстранени при първоначалното изпиране, се използват по-агресивни препарати. Абсолютно необходимо е третирането на засегнатите места с тях, за да се постигне отличен резултат. Тези препарати са специално създадени за премахване на различни по вид петна, чийто съставки са щадящи към текстилната материя на меката мебел.

Ако желаете да удължите живота на вашата мека мебел, да осигурите комфорт, уют и естетика в дома си, то се доверете на фирма СИЛВЕН 7. Тя ще осигури ефективно и качествено изпиране на меката мебел и ще получите отличния резултат, който заслужавате.