Препоръки от наши клиенти

В моя дом терасите са с мраморна настилка, но от както беше поставена не се е извършавало никакво по-специално почистване. С времето, особено на източната тераса, мраморът доста избледня заради силното слънце и от черен си стана направо сив.

Тогава се позаинтерсувах за фирма, която почиства естествени твърди настилки и се обърнах към Силвен 7. Очарован съм от професионализма им. Реагираха веднага след обаждането ми. Не следващия ден дойдоха у дома да огледат какво е положението с мрамора и ми обясниха съвсем подробно и разбираемо какво трябва да се направи, за да се възстанови вида му.

Момчетата са наистина професионалисти. Измиха машинно мрамора, след това го шлайфаха и полираха. Накрая му поставиха и запечатка. Сега и двете тераси са с идеално гладка и огледална повърхност. Дори се възстанови черния цвят на мрамора, чак не можах да повярвам какъв резултат постигнаха.

От тогава измиха повече от половин година и ефекта си е същия. Наистина качеството на услугата им е 100% и без никакво колебание ще се обърна към тях за следващата поддръжка. Определено вида на мрамора е все едно току що поставен и искам да си го запазя такъв още дълги години напред.

Петър Добрев

Управител съм в един супермаркет и освен за всичко друго трябва да се погрижа за поддържането на безупречна хигиена в него. След проучване на различните професионални фирми за почистване се доверих на Силвен 7. Ползвах услугите им за почистване на подовата настилка в магазина – гранитогрес.

Резултатът беше идеален. Мога смело да дам 100% гаранция за професионализма и отношението им към работата. Дойдоха много бързо в магазина и за съвсем кратко време свършиха, което за мен беше от голяма важност, защото не мога да си позволя да затворя супермаркета за дълго.

Премахната доста упорити петна по гранитогреса, който моите служители при рутинното почистване не са успявали. Сега пода има съвсем друг вид и е идеално чист напълно подобаващ за супермаркета.

Поради голямата интензивност на експлоатация, служителите в Силвен 7 ми препоръчаха да почиствам машинно гранитогреса поне 1 път в годината и смятам да им се доверя напълно, след резултата, който постигната.

Без съмнение ще се обърна към техните услуги следващия път, защото виждам колко сериозно и напълно професионално подхождат към клиентите си и разполагат с богат набор от почистващи препарати и машини.

Виолета Накова

В моя дом подовата настилка е естествен паркет. Изминаха 5 години от както го поставихме и ми се стори крайно време за едно по-сериозно основно почистване. Трябва да допълня и че от 1 година си имаме нов член в семейството и това определено повлия на пода. Какво ли не се разлива по него от малките палави ръчички.

Поинтересувах се за фирма, която да почисти паркети и наши семейни приятели ми препоръчаха Силвен 7. Като ми казаха, че са полазвали услугите им и са останали много доволни от тях.

В действителност служителите реагираха бързо след обаждането ми. Оказа се, че е необходимо паркета да се изцикли и лакира повторно, а не само да се почисти машинно. Свършиха си работата много отговорно, качествено и бързо.

В момента има огромна разлика в паркета от преди и сега и съм приятно изненадана от професионализма в Силвен 7. Много се радвам, че избрах и се доверих точно на тях и сега ги препоръчвам на всички приятели.

Наистина резултатът е просто 100%. Определено мога да кажа, че тази професионална фирма за почистване е еталон за качество и от тук нататък каквито и нужди от почистване в дома си да имам ще се обърна към тях.

Илияна Кузманова

Тази година реших да се улесня значително с пролетното почистване у дома, защото просто нямах никакво излишно време за отделяне. Една приятелка ми препоръча да позвъня до Силвен 7, защото беше останала доволна от тях.

Още на другия ден, след като се свързах с тях екип от фирмата дойде в дома ми и започнаха да работят. Почистиха всичко идеално. Като се започне от измиване на прозорци, мека мебел, изпиране на килима, цялостно почистване на кухнята, банята общо взето всичко за което мога да се сетя при едно основно почистване.

Направи впечатление компетентното и професионално отношение към работата и към мен самата. Бяха изключително добре подготвени с различни професионални препарати и машини. Убедих се, че Силвен 7 са фирма за почистване, на която можете да се доверите на 100%.

Абсолютно коректно и качествено си вършат работата и смятам за в бъдеще да се обръщам към тях, когато се нуждая от професионална помощ с почистването на дома си. Накрая ми отделиха и време в, което подробно ми обясниха какви други услуги предлагат, от който мога да се възползвам и как да поддържам по-добре чистотата в различните части на дома си.

Марина Герджикова

От няколко години се доверявам напълно на професионализма на Силвен 7. Всяка пролет и есен извършваха цялостно почистване на офиса ми. От доста време имам частен бизнес и ценя професионалното отношение и качеството на работа, които сещам в тяхно лице.

Услугите им заслужават доверие и абсолютно гарантират отлични и дълготрайни резултати. След почистване от фирмата, офисът ми придобива съвсем друг вид и приятна атмосфера както за работа, така и за моите клиенти.

От началото на тази година преминах на абонаментно почистване и резултата се остава все така отличен. Препоръчвам ги смело на всеки, който цени висококачествените услуги на почистването, което извършват те. Екипът на Силвен 7 са пълни професионалисти с много отговорно и коректно отношение. Вече и други мои приятели с частни бизнеси се преориентираха към тях и са повече от доволни от услугите им.

Николай Добринов

С две малки деца, които пълзят постоянно по пода, за мен е важно в дома ми да цари абсолютна чистота.

Състоянието на мокетите и килимите у нас са често в ужасно състояние, понеже децата цапат непрекъснато. Моите препарати не могат да премахнат петната от сокове, пюрета, снаксове и дори шоколад.

Само Силвен 7 може да почисти така, както на мен ми харесва, затова се доверявам на тях от години. Ако искате бързина, качество и внимание към всеки детайл, Силвен е вашият помощник.

Кристияна Тодорова

Тъй като съм алергичен, за мен дори и най-малкото замърсяване създава страхотни проблеми.

Искам да похваля Силвен 7, защото след като обработят апартамента ми, положението ми се подобрява за седмици и месеци напред.

Те почистват у нас на всеки 2 месеца и вече не мога да си представя как я карах преди да ги открия.

Алексей Иванов

Имаме малък семеен хотел, който трябва перодично да се почиства от професионалисти за да поддържа добро ниво и стандарт.

Преди се опитвахме сами да правим това, но се оказа невъзможно с всички останали отговорности. Преди време открихме Силвен 7 и искам да ви кажа, че съм много доволен от тяхната работа.

Всъщност, дори съжалявам за загубеното време и всички хамалогии, с които съм се сблъсквал преди, заблуждавайки се, че ще спестя средства.

Даниел Иванчев

Имам изключително забързано ежедневие и все не ми остава време, а и почистването на прозорците и щорите вкъщи е най-омразното ми занимание, понеже е пипкаво и изнервящо.

От няколко месеца насам Силвен 7 вършат тази работа вместо мен и съм изключително доволен от отношението и от качеството на свършената работа.

Изключително отзивчиви са и работят гъвкаво по отношение на часа, през който ще се извършва почистването.

Иван Коньов

Ние сме голямо весело семейство с малко дете и две персийски котки. Чистотата за нас е много важна, защото искаме детето ни да живее в хигиенична среда и в същото време да запазим чудесните си домашни любимци.

Разчитаме на услугите на Силвен 7 доста често за основно почистване на мокетите, килимите и дамаските на меката мебел.

Така домът ни е чист и можем да се насладим на приятните неща, които имаме. Препоръчваме Силвен на всичките си приятели и познати.

Десислава Игнатова

Не съм попадал на по-добра фирма, която да почиства офиса качествено. Работя със Силвен 7 от година и половина и съм изключително доволен от почистването на офиса.

Стъклата и всички повърхности в офиса винаги светят и помещението ухае приятно. А най-хубавото е, че и служителите ми са доволни и получават приятна атмосфера, в която да работят.

Препоръчвам Силвен 7 на всички фирми, които търсят професионалисти в почистването.

Христо Митов

Имам алергия към почистващи препарати и не мога да почиствам дома си сама, а и миризмата на химикалите ми причинява респираторни проблеми и обриви.

Ползвам услугите на Силвен 7, защото предлагат услугата Еко почистване. Те са от малкото, които го правят и то прекрасно.

Препоръчвам Силвен 7 на всички хора, които имат моите проблеми. Силвен е една от най-добрите фирми за почистване в София.

Калина Караканова