Почистване след ремонт

sertificate_ISO-9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO-14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS-OHSAS-18001_2007_BG_SILVEN7-thumb

На всеки му се е налагало да ремонтира нещо в дома си. Още повече на всеки му се е налагало да чисти след това. Това е една от най-трудоемките задачи и много често, ако е извършена непрофесионално, може да навреди на току що поправените части от дома, като наруши целостта им или ги замърси. СИЛВЕН 7 препоръчва да използвате професионални услуги за почистване след като приключите с вашия ремонт.

Качествено почистване след ремонт на ниски цени

Почистването след ремонт включва използването на по-силни препарати и химикали, добре подбрани киселинни основи или препарати съдържащи неутрално PH, в зависимост от типа реставрация, който е извършвана. Също така от изключително значение е и правилната концентрация на препаратите и начина им на нанасяне върху замърсените участъци.

почистване след ремонтИзползването на професионална техника е задължително за постигане на по-високо ниво на качеството при извършване на дейността. При работа с машините се съблюдава за внимателното им управление в по-трудните участъци от площта за почистване, ъгли, неравен терен, силно абразивна повърхност, метални лайсни, около изтривалки и др.

Друго основно действие е отстраняването на лепенките и следите по дограмата, стъклените повърхности и меката мебел. Ние от СИЛВЕН 7 използваме специална техника и висококачествени препарати, които гарантират качеството на работа и ефикасността.

СИЛВЕН 7 ще се погрижим за вашето почистване

Ние от СИЛВЕН 7 сме минали по дългия път на изграждането и доказването на професионалния ни опит и умения. Работим с едни от най-големите клиенти в България и сме се доказали на пазара, като една от най-добрите, бързи и ефективни фирми предлагащи професионално почистване след ремонтна дейност, с гарантирано качество и ефективност. Справили сме се с изключително трудни проекти за почистване, както и прилагането на нови иновативни методи за по-бързо и качествено справяне с почети невъзможни ситуации.

Свържете се с екипа на СИЛВЕН 7 и ще получите невероятно бързо, ефективно, ефикасно и качествено почистване след ремонт. Нашия екип е изграден само от най-добрите и доказали се професионалисти и ще подходи експертно към работата си.